linkedin2 twitter facebook instagram check arrow-left arrow-right arrow-left-2 arrow-right-2 play share search download envelope

Over Erasmus MC

Erasmus MC is het nummer 1 medisch onderzoekscentrum van Nederland. Hier werd onder meer het SARS-virus ontrafeld en de eerste beenmergtransplantatie van Nederland uitgevoerd. Hier worden patiënten genezen die in andere ziekenhuizen zijn uitbehandeld en voert men met regelmaat een long- of harttransplantatie uit. Niet voor niets scoort dit academisch ziekenhuis in veel rijtjes bij de absolute wereldtop.

Erasmus MC

Bekijk de video

Verbouwing

Erasmus MC is het grootste van de acht Nederlandse universitaire ziekenhuizen. Aan het enorme gebouwencomplex is nog te zien dat Erasmus MC voortkomt uit de fusie van verschillende medische centra. In mei 2018 openen de deuren van onze nieuwbouw. Dit wordt een plaats waar we werken met de modernste processen, diagnosetechnieken, behandelingen en zorgconcepten. We streven naar een optimale ruimtebenutting, zo laag mogelijk energieverbruik en minder belasting van het milieu.

Nederlands groenste ziekenhuis

Op het dak van het nieuwe Erasmus MC komt een enorme daktuin.

Nederlands groenste ziekenhuis

Ook in het pand zien we veel terug van de natuur. Deze ‘skyceiling’ is daar een voorbeeld van.

Meelopen op de IC?

Kom gewoon eens langs om te praten met onze IC-verpleegkundigen of loop een dagje mee.

Kom eens praten

Direct solliciteren

Ben je overtuigd en wil je direct reageren op de vacature voor 
IC-verpleegkundige? Vul dan het sollicitatieformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren