linkedin2 twitter facebook instagram check arrow-left arrow-right arrow-left-2 arrow-right-2 play share search download envelope

Nederlands meest innovatieve IC
zoekt IC-verpleegkundigen
 

Wij zoeken enthousiaste collega’s die aan de slag willen gaan in een omgeving waar gewerkt wordt op topniveau. Een innovatieve omgeving waar we altijd bezig zijn om de kwaliteit van zorg en de patiëntveiligheid te verbeteren. Wil jij uitgedaagd worden in je werk, heb je een flexibele werkhouding en vind je het leuk om jezelf te blijven verbeteren? Dan is de Intensive Care Volwassenen van het Erasmus MC dé plek voor jou!

Je hebt het in je

Bij het Erasmus MC werk je op de IC van een van de beste ziekenhuizen van Europa. Dat vraagt nogal wat van je. Zijn we daarom op zoek naar supermannen en -vrouwen? Helemaal niet.

Wij verwachten niet dat je alles al geleerd hebt, maar wel dat je graag wilt leren. We eisen niet dat je alles al kan, wel dat je het wilt proberen. Een CV van 10 kantjes is niet perse nodig, wel dat je het beste uit jezelf wilt halen.

Jij

 • bent een (Senior) IC-verpleegkundige, bij voorkeur met enige jaren werkervaring.
 • bent collegiaal en hebt teamgeest voorop staan.
 • bent doortastend en resultaatgericht.
 • bent integer.
 • hebt oog voor de behoeften van de patiënt en zijn familie.
 • vindt het leuk om je kennis te delen.
 • kunt goed luisteren.
 • voelt je goed bij de druk die het werk op een IC met zich meebrengt.

Je blijft jezelf ontwikkelen

Innovatie is bij Erasmus MC dagelijkse praktijk. Nieuwe behandelwijzen en apparatuur zie je bij ons het eerst. Je krijgt regelmatig training en scholing. Als IC-verpleegkundige krijg je de kans om opleidingen te volgen en zelfs om onderzoek te doen. Bij ons staat je carrière geen dag stil.

Lees meer

Samenwerken

Bekijk deze video

Dit bieden we

Uit arbeidsmarktonderzoek blijkt dat Erasmus MC een van de 50 meest gewilde werkgevers van Nederland is. En de hoogst geplaatste zorginstelling in de lijst. Dat heeft te maken met het uitdagende en bevredigende werk, de goede sfeer en met de uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. We zetten de belangrijkste voor je op een rij:

 • Brutomaandsalaris van maximaal € 3.582,- (schaal 9A) bij een volledige werkweek van 36 uur. 
 • Eindejaarsuitkering van 8,3%.
 • Individueel reiskostenbudget.
 • Studiemogelijkheden en persoonlijk budget voor ontwikkeling.
 • Veel kansen om door te groeien.
 • Personeelsverenigingen en interne netwerken.
 • Hoge werkgeversbijdrage in pensioenpremie.

Blijf jezelf ontwikkelen

Bij het Erasmus MC werken alleen de beste artsen en verpleegkundigen. Hoe we de beste blijven? Door constant te blijven leren en te blijven vernieuwen.

Meer over opleidingen

Veel doorgroeimogelijkheden

Saai wordt het nooit, het werk op de IC van Erasmus MC. Toch wil je misschien niet je hele carrière op onze IC werken. Dan is het goed om te weten dat je genoeg kansen hebt om je horizon te verbreden. Omdat Erasmus MC een grote organisatie is, zijn er enorm veel mogelijkheden om door te groeien naar een andere functie. Je werk combineren met een verpleegkundige functie op de SEH is bijvoorbeeld bespreekbaar. Een aantal IC-verpleegkundigen kreeg de mogelijkheid om tijdelijk met Defensie mee te gaan op uitzending. Anderen werken een deel van hun tijd  bij de mobiele intensive care unit. Sommige collega’s doen onderzoek, stappen over naar de IC van het Sophia Kinderziekenhuis, worden manager of gaan lesgeven. Bij ons kun je het werk doen dat jij het liefst doet.

Dagje meelopen?

“Vind je het lastig om op basis van een site te beslissen? Heel logisch. Kom dan gewoon eens langs om te praten of loop een dagje mee! Bel of mail me en we maken een afspraak.” - Annet Niemantsverdriet

T 06 - 283 06 015
M a.eenhuizen@erasmusmc.nl

Direct solliciteren

Ben je overtuigd en wil je direct reageren op de vacature voor 
IC-verpleegkundige? Vul dan het sollicitatieformulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Solliciteren